Càmeres seguretat Unitat Muntada

Actualment, la Unitat Muntada només disposa de càmeres de seguretat en el perímetre exterior, situades en la façana de via pública.

No es disposa de cap mena de càmera a l’interior de l’edifici, al pati o la pista d’entrenament.

Des de CCOO GUB creiem que totes les dependències policials han de disposar de càmeres interiors que garanteixin la seguretat dels agents, a més de ser un sistema que permet controlar i garantir la seguretat dels cavalls.

És imprescindible disposar de càmeres interiors que enfoquin a les portes d’entrada. Càmeres que permetrien gravar a les persones que accedeixen a la unitat i que registrarien qualsevol mena d’intrusió, atac o intent d’agressió.

El sistema de càmeres permetria controlar als cavalls durant la nit, ja que encendre la llum o l’activitat en les quadres altera el descans dels cavalls, i provoquen alteracions, estrès o agressivitat en ells.

El sistema de càmeres també és molt útil en cas d’accidents laborals, com va succeir en la pista i perquè no hi ha càmeres no es pot comprovar, buscar les causes i prevenir altres accidents.

En cas d’intrusió les càmeres podrien permetre la identificació de les persones, a més de ser una prova dels desperfectes, robatori o incidències que poguessin provocar.

Cinta exercici cavalls avariada

La cinta per a exercitar els cavalls porta un any avariada. Exigim la seva reparació urgent i també l’adquisició d’una segona màquina més moderna.

Dimensionament Unitat Muntada

És un fet que la ciutat de Barcelona necessita més guàrdies al carrer,  la Unitat Muntada és una de les unitats pitjor dimensionada de la Guàrdia Urbana de Barcelona.