CONVOCATÒRIA OPOSICIÓ LLIURE:

259 places per Agents de la GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA.

 

GUBCCOO       #VULLSERGUB

T’AJUDEM A SUPERAR AMB ÈXIT LES PROVES

PER ACCEDIR A LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA.

 

Oferim la millor preparació perquè aconsegueixis la teva plaça de Guàrdia Urbana.

 

ORGANITZEM UN CURS VIRTUAL DE PREPARACIÓ  del temari específic i orientació de la prova de cultura general. A causa de la pandèmia, aquest any només es farà en format online.

Hem ampliat i actualitzat els continguts del campus virtual.

 

El campus virtual està ordenat temàticament per facilitar els teus estudis, i està disponible per començar JA!

El curs virtual conté un centenar de vídeos comentats pels formadors/es, textos, imatges, esquemes, àudios, presentacions, links externs amb informació rellevant, preguntes tipus test de cada tema, blog amb accés exclusiu, suport personalitzat, actualització constant del temari, és a dir, tots els continguts necessaris per poder superar amb èxit l’oposició a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

En el campus pots trobar, també, les proves anteriors, i diferents utilitats i una ajudes per superar la prova d’angles, eines per localitzar les noticies més importants dels últims 6 mesos, cultura general nivell ESO, actualitat, l’entrevista personal i de competències.

Disposaràs d’una APP per poder connectar-te al campus virtual des del teu smartphone, tablet o ordinador, i podràs escoltar tots els àudios del campus durant les 24 hores mitjançant una altre APP així podràs estudiar quan fas esport, camines o simplement estàs a casa teva.

A més, com obsequi gratuït, es farà una sessió teòrica i practica de preparació de l’entrevista amb casos pràctics de 5 hores, en grup reduït, amb les persones inscrites al Curs Virtual que hagin superat les proves físiques i estiguin pendent de l’entrevista personal, amb data pendent de determinar. La realització d’aquesta sessió presencial resta condicionada per la situació actual de crisi sanitària per la COVID-19, pel que ens reservem la potestat d’anul·lar-la.

Opcionalment, (amb un cost afegit), es pot afegir una sessió presencial de 6 hores dedicada a la preparació dels tests aptitudinals amb exercicis similars als de les proves i la realització d’un òmnibus propi, així podràs posar-te en situació real de la prova. També, podràs realitzar online diferents exercicis, alguns d’ells en format joc i diferenciats per nivells, i també l’oferim links a recursos externs amb vídeos explicatius de com resoldre les proves d’aquest tipus. Places limitades: 30 per a cada edició, mínim per realitzar el curs 20 persones.

 

De moment, no fem la preparació de les proves físiques, però, al campus trobaràs alguns consells pràctics.

Les primeres 100 persones que s’inscriguin al curs virtual de preparació rebrà de forma gratuïta un manual d’aproximadament 400 fulls actualitzat en l’any 2021 i on consten gairebé tots els temes de l’oposició, consells per realitzar les proves tipus test i com estudiar la prova d’actualitat.

 

Preinscripcions només pel formulari següent:

https://forms.gle/qMpxCqvZHYtkGM8w9

IMPORTANT: La realització final de la sessió presencial resta condicionada per la situació actual de crisi sanitària per la COVID-19, pel que ens reservem la potestat de canviar de data i horari; i d’anul·lar-la, si bé us retornaríem l’import d’aquest concepte.

 

Documentació relacionada:

Inscripcions 2021 acces GUB