ARA, ÉS EL TEU MOMENT

ARA ÉS EL TEU MOMENT

Properes convocatòries internes de 50 places de caporals/les, 20 places de sergents/tes i 11 places de sots-inspectors/res de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

CCOO organitza un curs presencial de preparació per a l’oposició en dues edicions (matí i tarda), de 58 hores de durada presencials (teoria segons temari).   

Places limitades, 30 per cada edició.  Període preinscripció: Obert (fins a l’exhauriment de les places).

Hem preparat un curs per superar amb èxit la prova teòrica per caporals/les, sergents/tes i sots-inspectors/res, on òbviament tindran preferència els i les afiliades a CCOO i, a més, gaudiran d’un descompte especial si fa més de 3 mesos que són afiliats.

Les classes s’organitzaran en 13 sessions de 4,5 hores (total 58 hores), i s’impartiran en tres setmanes consecutives, del 21 de març al 7 d’abril, una edició en horari de matí, de 09:00 a 13:30, i una altra en horari de tarda, de 16:00 a 20:30.

Durant el curs presencial s’impartiran les matèries comunes (aproximadament 50 temes) de la promoció de caporals/les, sergents/tes i sots-inspectors/res.

S’han escollit els temes comuns a les convocatòries segons probabilitat del nombre de preguntes que puguin sortir a la prova basant-se en la promoció del 2020.

Inclou accés il·limitat al campus virtual fins el dia de la prova, amb classes virtuals en diferit, tests, proves anteriors i recursos externs; també es facilitarà un recull del temari en pdf.

Els temes no comuns de cada categoria estaran disponibles en el campus virtual.

Les persones interessades, cal que omplin aquest formulari i rebran la informació completa, recordeu que les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre de confirmació d’inscripció i antiguitat d’afiliació en CCOO.