Bon dia,
 

Atès el moment excepcional que estem passant, hem hagut de canviar el format del Curs de CCOO-GUB 2020 per les convocatòries a caporals/les i sergents 2020.

 

Hem hagut de canviar la formació presencial per una formació online (campus virtual)mitjançant classes enregistrades en vídeo, amb el reforç d’un fòrum per resoldre consultes i dubtes, que seran contestades pels formadors/a. Hem Descartat les classes en directe o en viu, per poder facilitar-vos veure aquestes classes en qualsevol moment o inclòs diverses vegades.

 

Tant l’organització com el professorat tenen una experiència suficient per poder donar mitjançant el campus online una formació de qualitat suficient per superar la prova teòrica de temari, de fet, la nostra experiència està avalada pel curs d’orientació als i les aspirants a accedir a Guàrdia Urbana, amb un 70% d’èxit en les persones que han superat el curs del campus virtual, dada molt important tenint en compte que només preparem de forma específica la prova temari i la resta de proves els aconsellem i acompanyem fins al final de l’oposició.

Aquest canvi ha fet que, de les 60 places que hi havia al Curs inicialment, s’han originat  places vacants, el que ens dóna la possibilitat d’oferir aquestes vacants a les persones que vulguin inscriure’s fins a completar les vacants, existents, per riguròs ordre d’inscripció.

 

En cas d’estar interessat/da en inscriure’t al curs has d’emplenar el formulari següent:

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT ANTERIOR ANUL·LAT

CURS PREPARACIÓ PROMOCIÓ INTERNA CAPORAL/A I SERGENT

Properes convocatòries internes de 100 places de caporals i de 50 places de sergents de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

 

CCOO organitza un curs presencial de preparació per a l’oposició CAPORALS/LES i SERGENTS en dues edicions (matí i tarda), de 60 hores de durada presencials (teoria segons temari).

 

Places limitades: 30 per cada edició.

 

Període preinscripció: Obert (fins al 28 de febrer)

Hem preparat un curs per superar amb èxit la prova teòrica per caporals i sergents, on òbviament tindran preferència els i les afiliades a CCOO i, a més, gaudiran d’un descompte especial si fa més de 3 mesos que són afiliats.

Les classes s’organitzaran en 10 sessions de 6 hores (total 60 hores), i s’impartiran en dues setmanes consecutives, de dilluns a divendres, del 16 de març al 27 de març, una edició en horari de matí, de 08:00 a 14:00 i una altra en horari de tarda, de 15:00 a 21:00.

Durant el curs s’impartiran els 70 temes més importants i rellevants, els quals són comuns tant en la convocatòria de caporal com de sergents; D’una banda, s’ha evitat una càrrega lectiva excessiva, traient les matèries molt teòriques i que només precisen estudi o no precisen cap explicació o aclariment, i d’altra banda, s’han escollit els temes comuns a les dues convocatòries segons probabilitat del nombre de preguntes que puguin sortir a la prova basant-se en la promoció del 2017.

Les persones interessades, cal que omplin aquest formulari i rebran la informació completa, recordeu que les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre de confirmació d’inscripció i antiguitat d’afiliació en CCOO.

CALENDARI

Dies Grup Matí Grup Tarda
Del 16/03/2020 al 20/03/2020, i del 23/03/2020 al 27/03/2020 De 08:00 a 14:00 De 15:00 a 21:00

  PREUS

AFILIATS/DES AMB MÉS DE 3 MESOS D’ANTIGUITAT NOU AFILIATS/DES AMB 3 MESOS D’ABONAMENT AVANÇAT NO AFILIATS/DES
80 ? 100 ? 175 ?

 

 

 

Inscripcions 2020 cap-sergent