La signatura del nou conveni hi ha permès CONSOLIDAR i MILLORAR  els drets de l’anterior acord (permisos, llicències, igualtat i les condicions laborals).

 

El fet de DESBLOQUEJAR les meses de NEGOCIACIONS i OBRIR NOUS MARCS I ESPAIS de treball ens permet avançar en MILLORAR la nostra VIDA, ORGANITZAR el nostre TEMPS aconseguir la MÀXIMA ESTABILITAT LABORAL i ASSOLIR LA IGUALTAT REAL.

 

Pase Metro-Bus

Tal com consta al nou conveni signat per CCOO, aquesta setmana es publicarà la circular que regula la mesura econòmica d’incentivació de l’ús de transport públic que manté l’ajut econòmic per a l’adquisició dels títols de transport públic per al personal de la Guàrdia Urbana.

La pròxima setmana podreu gaudir d’aquests descomptes.

 

Borsa 24 hores 2021

Aclarim a tota la plantilla de la Guàrdia Urbana de Barcelona que les 24 hores que anualment es carregaran en les borses d’hores del personal de la Guàrdia Urbana de Barcelona també s’aplicaran per l’any 2021, aviat constaran en el COOPER.

 

Teletreball

Hem demanat a la prefectura que cal garantir el dret a la vida del personal amb malalties vulnerables i no pot continuar en silenci sense pronunciar-se sobre el teletreball. Exigim que tots i totes les agents que es trobin en situació vulnerable i exposats a la nova variant de l’Òmicron  puguin teletreballar si així ho demanen formalment.

 

Oferta Pública

S’ha aprovat l’oferta pública parcial de Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) de 91 places més el 25% addicional, aviat us informarem del curs de preparació que estem preparant per superar les proves amb descomptes especials per a les persones afiliades a CCOO.

 

Per tant, aquest any s’oferiran 150 places de GUB on les persones aspirants començaran el curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) el darrer trimestre del 2022. La mateixa convocatòria es complementarà amb les 91 places però en aquest cas iniciaran l’ISPC el darrer trimestre del 2023. El 25% addicional es preveu convocar durant l’any 2024 i a més les places que no s’hagin cobert en les darreres promocions més les possibles baixes per jubilació.

 

 

Promoció Interna

 

Recordeu, que també es va aprovar en el seu moment la promoció interna de comandaments de GUB, aquest any es convocaran 50 places de caporal/a, 20 de sergent/a i 11 de sotsinspector/a. Com en altres ocasions estem preparant un curs per poder preparar tot el temari, aquest curs tindrà descomptes especials per a les persones afiliades a CCOO.