Demanem pantalles de protecció

en les comissaries amb atenció a la ciutadania

 

Els delegats de CCOO-GUB, en les visites de prevenció, observem que moltes de les unitats no disposen, en els taulells de l’entrada des dels quals s’atén els ciutadans, de cristall, mampara de separació o garita de protecció amb cristall blindat.

Això provoca que no existeixi separació protectora entre totes dues persones i que el contacte sigui directe pel que, en parlar sense cap protecció, el taulell queda contaminat amb les partícules acomiadades en parlar i pot ser un focus d’infecció de COVID-19 per als treballadors de la Guàrdia Urbana.

Per tot això, des de CCOO-GUB, i igual que s’ha fet ja en Serveis Socials i SARA d’aquest Ajuntament,

SOL·LICITEM:

Que s’instal·li en tots els taulells uns panells de metacrilat de seguretat per a evitar o minimitzar al màxim el possible contacte amb les microgotes que s’expulsen en parlar.

D’aquesta forma podrem evitar la contaminació de les taules o taulells de recepció, evitant així els contagis de COVID-19.

Aquests panells ja s’estan instal·lant en diferents establiments i estan pensats per a poder netejar-se i mantenir-los correctament desinfectats.

CCOO-GUB col·laborem en fer millor els serveis, per a protegir a les persones en tasques essencials tan importants en aquests moments de crisis.

 

Documentació relacionada:

20200328 GUBCCOO Demanem pantalles proteccio oac policials