INICI PROCÉS ELECTORAL

AJUNTAMENT DE BARCELONA

S’HA FIXAT COM A DIA PER A LES VOTACIONS L’11 D’ABRIL

 

Gràcies a ser el sindicat majoritari CCOO hem liderat la negociació aquests 4 anys obtenint uns bons resultats, encara ens queda molta feina per fer, així que participeu en les ELECCIONS SINDICALS 2019!

Ja s’han constituït les Meses Electorals per escollir els delegats/des de la Junta de Personal (personal funcionari) i el Comitè d’Empresa (personal laboral) de l’Ajuntament de Barcelona.El cens es penjarà als taulells d’anuncis de cada centre de treball.

 

ES MOLT IMPORTANT QUE REVISEU EL CENS PER VEURE SI LES VOSTRES DADES ESTAN CORRECTES

 

Avui també s’ha constituït la Mesa Electoral per escollir els delegats/des del Comitè d’Empresa (personal laboral) de l’ICUB i durant aquesta setmana es constituiran les meses electorals per escollir els delegats/des dels comitès d’IMH, IMHAB, ASPB, CEB i l’IMI.

Entre el 4 i el 5 d’abril es constituiran les Meses Electorals per escollir delegats/des de personal (personal laboral) d’IMSS, IMEB, IMM i Esports.

 

US ADJUNTEM LES INSTRUCCIONS I EL MODEL DE PETICIÓ PEL VOT PER CORREU PER LA JUNTA DE PERSONAL I EL COMITÈ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA.

 

CE INSTRUCCIONS VOTS PER CORREU Mesa Electoral.docx

JP INSTRUCCIONS VOTS PER CORREU Mesa Coordinadora.docx

Petició vot per correu especial

Petició vot per correu FN

 

Com cada any electoral us animem a participar en les eleccions, és la nostra responsabilitat com a treballadors i treballadores escollir als nostres i les nostres representants, per defensar els nostres drets.

 

PER QUALSEVOL DUBTE QUE TINGUEU SOBRE EL PROCÉS ENS TROBAREU A LA SECCIÓ SINDICAL