LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA NO TÉ UN PROTOCOL DE DISTRIBUCIÓ DEL MATERIAL INDIVIDUAL DE PROTECCIÓ PER EVITAR EL CONTAGI DE LA COVID ENTRE LES I ELS SEUS AGENTS.

 

Des de Comissions Obreres denunciem la manca d’un protocol de distribució del material individual de protecció per evitar el contagi de la COVID entre les i els agents de policia.

Malgrat que l’Ajuntament va gestionar l’adquisició de material individual de protecció com mascaretes higièniques, en 8 mesos, la prefectura de la Guàrdia Urbana no ha sigut capaç d’elaborar un protocol pel seu repartiment entre els i les agents del cos.

Cada unitat fa el repartiment de manera diferent, hi ha que lliuren dues mascaretes a la setmana, deixant a elecció de la persona la mascareta que vol, mascareta higièniques o FFP2, altres unitats reparteixen una o dues mascaretes higièniques al dia, altres no donen mascaretes FFP2 a ningú, i unitats on donen un lot de màscares a la setmana, etc.

EXIGIM a la prefectura de la Guàrdia Urbana de Barcelona que de forma immediata redacti un protocol de distribució del material individual de protecció per evitar el contagi de la COVID entre les i els seus agents.

INSISTIM, cal dotar als i les agents, cada dia, amb una mascareta FFP2 per la seva utilització.

 

NO ES POT JUGAR DE FORMA DISCRIMINATÒRIA

AMB LA SALUT DE EL PERSONAL

DE LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA.