GRÀCIES A CCOO-GUB VAM ACONSEGUIR EL 2X1 I EL COBRAMENT DELS FESTIUS OFICIALS I DELS DIES D’ESPECIAL SIGNIFICACIÓ.

Però en CCOO no ens conformem, “VOLEM MÉS”.

CCOO-GUB, en la seva plataforma de negociació de l’acord 2021-2024, ja va proposar el calendari 3×1 com a repte de la negociació.

Posteriorment, davant la negativa de l’Administració a negociar en aquest moment el 3×1, els sindicats signants de l’acord aconseguim el compromís de l’Administració perquè s’inclogués en l’Acord la creació d’una comissió que negociés un model alternatiu al 2×1.

El repte de CCOO-GUB és aconseguir el 3×1, en el qual s’adapta el repartiment de festes setmanals, festes oficials, i les FS de reducció horària, per a aconseguir la millor compactació de dies festius, amb especial atenció al torn nit, on es prioritzarà el descans i ritme biològic de les i els agents.

Tot això sense limitar a les i els agents la llibertat de calendarizar els dies de lliure disposició, assumptes propis, reducció horària d’estiu i els que els corresponguin en aplicació del EBEP, bosses d’hores.

Agraïm que deu mesos després de la signatura del “CONVENI DE LA VIDA”, els sindicats no signants, finalment, se sumin al nostre repte.