Hem aconseguit que prefectura rectifiqui la calendarització de les festes setmanals laborables.

 

 

DES DE  CCOO-GUB  HEM ACONSEGUIT QUE PREFECTURA RECTIFIQUI LA CALENDARITZACIÓ DE LES FESTES SETMANALS LABORABLES

 

Des de l’inici dels calendaris amb el 2×1, els dies de festa setmanal en laborable s’havien calendaritzat amb les preferències dels/les agents, respectant la cadència durant tot l’any, i adaptant-los a les festes oficials.

Enguany, inicialment, s’havien donat instruccions des de Prefectura als comandaments de les unitats per que a cada grup de festes s’assignessin a tots els agents els mateixos dies de festa setmanal en laborable, sense respectar la cadència que ja tenien els i les agents calendaritzada dels anys anteriors.

Rebudes a CCOO-GUB les queixes dels agents per aquesta situació, es van fer gestions per resoldre-la. Producte de la nostra reivindicació, lluita i capacitat de negociació, hem aconseguit que prefectura rectifiqui la calendarització de les festes setmanals laborables.

Des de Prefectura s’ha emès un comunicat on s’explica que cal fer per sol·licitar la cadència preferencial de cada persona, i evitar l’assignació genérica feta inicialment, per tant, el personal que vulgui realitzar altres tipus de cadència, caldrà que tramitin des de la seva unitat, a GU_GAR, un G-113 explicant la cadència sol·licitada i el motiu, (no sent necessari la presentació de documentació).

Actualment totes les peticions, han estat ateses a excepció d’aquelles que van en contra de normativa, com són les peticions que fan referència a la calendarització dels festius en feiner inter-setmanals en divendres (mati i tarda) i aquelles que no presenten una cadència, si no canvis puntuals durant l’any que poden ser sol·licitats a través d’altres tràmits.

 

REIVINDIQUEM – LLUITEM-ARRIBEM A ACORDS

#AMBTUTENIMLAFORÇA