Comissions Obreres denunciem la mort de 2 gossos policies segurament per desatenció i deficiències greus en les instal·lacions policials.

Considerem que la desatenció és producte de la manca de personal a la Unitat Canina, cal que sempre hi hagi un nombre d’agents mínim de servei per tal de garantir que els animals rebin les atencions necessàries tant de dia com a la nit, com passejar, exercici, cures…

Fa temps que denunciem les deficiències greus existents en aquestes dependències policials com les avaries contínues en els vehicles de transport, manca de sistema i servei de desinfecció, risc d’electrocució pel mal estat d’alguns aparells…

D’altra banda reclamem més transparència amb l’estat de salut dels animals, tant físic com psíquic. No entenem per què la prefectura ha ocultat la mort dels 2 gossos policies a la plantilla, a la representació sindical i a la ciutadania.

Aquesta ocultació ha privat a VIC i TOM de rebre un merescut comiat i un petit homenatge públic per agrair els seus anys de servei.

Cal contractar JA! Un servei de desinfecció per les instal·lacions (gosseres, pati, pipicà…).

Demanem la instauració d’un llibre de registre per anotar diàriament les atencions que rep cada animal i el seu estat físic i psíquic.

Comissions Obreres exigim una reunió amb la prefectura per resoldre aquestes problemàtiques urgentment, NO CONSENTIREM QUE SEGUEIXI EN RISC LA VIDA DELS GOSSOS POLICIES de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

GRÀCIES PER TOT COMPANYS!