Juan Carlos González, continua com responsable del sector Guàrdia Urbana de CCOO després de ser escollit per l’afiliació en l’assemblea virtual que es va celebrar el 17 de febrer passat.

 

Aquest serà el seu últim període com responsable de GUBCCOO perquè la seva jubilació està a tocar, la seva reelecció no significa continuisme en la gestió sinó un pas endavant en la defensa dels drets laborals de les i els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

 

Juan Carlos va manifestar que “davant els diferents reptes que hem afrontat aquests últims anys, hem crescut, tant com sindicat com en l’àmbit personal; i per això, tinc més ganes de continuar remant amb totes i tots vosaltres, i portar el rumb de CCOOGUB”.

D’altra banda, demana, que confieu amb ell, i en el grup de treball que l’acompanyarà, entre tots i amb la vostra ajuda farem que en la Guàrdia Urbana de Barcelona es millorin la seguretat i les condicions laborals, augmenti la plantilla i es millori en transparència.

Comissions Obreres vol millorar, sobretot en la nostra presencialitat, tant escrita com física. És el nostre objectiu passar per totes les unitats en tots els seus torns, explicant les nostres metes, realitats i el treball que realitzarem. Fer-ho amb més assiduïtat, i especialment si les circumstàncies així ho requereixen.

 

Per tot això, us demano que confieu en Comissions Obreres, I, d’igual forma en María Rosa Tomás, secretària general de CCOO a l’Ajuntament de Barcelona. Perquè junts aconseguim la millora dels drets laborals de tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona.

 

GUÀRDIES AL SERVEI DE GUÀRDIES