LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA VOL TREBALLAR AMB TOTES LES GARANTIES HIGIÈNIQUES I SANITÀRIES

 

LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA VOL TREBALLAR

AMB TOTES LES GARANTIES HIGIÈNIQUES I SANITÀRIES

 

EXIGIM, la retirada immediata de la totalitat de les mascaretes lliurades a la Guàrdia Urbana que no estan correctament etiquetades.

DEMANEM que es reposin, al més aviat possible, aquestes mascaretes per altres que estiguin correctament etiquetades i complexin la normativa vigent.

Els nostres delegats de prevenció han detectat que l’última remesa de mascaretes lliurada als i les agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona no compleixen amb la normativa vigent en matèria d’etiquetatge, i per tant, suposen un risc tant per la ciutadania com pels mateixos agents de la policia de Barcelona.

Els i les usuàries de les mascaretes no tenen la informació traduïda al castellà, català, ni tampoc a l’anglès, a l’envàs ni en cap fulletó on es pugui llegir el nivell de seguretat que aporta aquest producte.

Tampoc consta el marcatge CE que assegura que el producte compleix amb la legislació, ni cap referència a la norma UNE que assegura el compliment d’un estàndard de qualitat.

Entenem que la falta d’informació en un idioma comprensible pot ocasionar un risc per a la salut dels membres/as de la plantilla de la Guàrdia Urbana de Barcelona, a altres usuaris/es i a la ciutadania que s’interrelacionen amb ells i elles.

Tot això ocasiona una falta de garanties sobre les característiques i seguretat que proporcionen aquestes màscares.

 

 

PREFECTURA

DE LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA,

AMB LA SALUT NO S’HI JUGA!

 

 

 

EXIGIMOS, la retirada inmediata de las mascarillas entregadas a la Guardia Urbana que no están correctamente etiquetadas.