La mida sí que importa!

Hem sol·licitat a la prefectura el canvi de l’arma reglamentària dels agents que duen a terme serveis no uniformats de manera habitual amb la finalitat de no ser detectats com a policies.

Amb una arma de foc i funda, més apropiada quant a dimensions, s’evitarien situacions de risc per als propis agents així com la possible alarma social per part dels ciutadans que poguessin detectar-los.

Policia integral!

Després de dur a terme des de l’any 2021 més de 100 entrades i perquisicions de la Unitat d’Investigació s’ha arribat a la conclusió de la necessitat de disposar d’una jaqueta que ens permeti poder no ser detectats abans de l’operatiu de registre, i a més, tingui elements identificatius ocults que a l’activar-los ens pugui identificar ràpidament com a policies.

Aquest tipus de jaqueta facilitaria la tasca en qualsevol operatiu d’entrada i perquisició, ja que te la característica que si no s’activen els elements que fan que ens identifiquin com a policies, resta com una jaqueta tècnica normal, indetectable per a qualsevol ciutadà.

Participa!

Fes nos arribar les teves necessitats com agent de la Guàrdia Urbana que puguin millorar la teva salut laboral, les teves tasques policials i el confort durant la prestació del servei.

Contacta: [email protected]