L’Agrupació de pòlicies de Catalunya de CCOO condemna l’atemptat


Des de l’AGRUPACIÓ DE PÒLICIES DE CATALUNYA de CCOO, volem CONDEMNAR L’ATEMPTAT perpetrat a la ciutat de Barcelona i donar el nostre suport a tots els familiars de les víctimes d’aquest acte de barbàrie.

Així mateix volem agrair la feina que han fet tots els companys i companyes de les Forces i Cossos de Seguretat, per la seva ràpida intervenció i la seva professionalitat i en especial a la Guàrdia Urbana de Barcelona per la seva immediata i exemplar resposta davant aquest terrorífic acte, demostrant una vegada més, el seu compromís amb la ciutat i la comunitat, així com a la resta d’equips d’emergència que han col·laborat.

També volem agrair a tota la resta de persones i entitats que han col·laborat amb els nostres companys i companyes de la Guàrdia Urbana, i en especial a aquells, que sense tenir l’obligació de fer-ho, ho han fet de manera desinteresada.

Ara més que mai hem d’estar units i lluitar contra aquesta amenaça. De la mateixa manera condemnem els actes de violència o intent de perpretarlos, com l’episodi succeït avui a Cambrils i agraim els esforços de tots els companys i companyes de la Policia de Cambrils per evitar-los. Ara més que mai hem d’estar alerta i vigilants. Desitgem que no es tornin a repetir aquests episodis de violència. veure arxiu