S’ha deixat sense servei les dutxes de l’edifici 3 (vestidors vells) del complex de Zona Franca perquè en les dutxes dels vestidors de planta baixa es va detectar legionel·la en els preventius anuals que es realitzen tant en Aigua Calenta Sanitària com en aigua freda.

Per aquest motiu i de forma preventiva el divendres a la tarda es van deixar fora de servei les dutxes d’aquest vestidor.

Dilluns es van instal·lar uns filtres absoluts en totes les dutxes en les 24 de l’edifici, tot i que a la planta primera els resultats van sortir bé, per precaució s’ha instal·lat en totes.

Addicionalment s’ha tancat la producció d’aigua calenta solar per assegurar en tot moment un recirculació d’aigua calenta a prou temperatura, ja que amb les actuacions realitzades l’any passat des del Departament de Recursos Materials no entenen el motiu per al qual hi ha un resultat positiu amb aquest bacteri en algunes zones.

El Departament de Recursos Materials s’ha compromès ha realitzar una neteja de l’acumulador i tornaran a realitzar hipercloració i presa de mostres. Si sortissin negatives retirarien els filtres absoluts instal·lats que tenen una durada de 60 dies i si no caldria substituir-los fins a trobar una solució definitiva.

Exigim més prevenció, la nostra salut està en joc.