No pot ser que es trigui 19 dies a reparar l’aigua calenta de les dutxes del vestuari de la Unitat Territorial d’Horta-Guinardó.

L’avaria de la caldera es va produir el 03/02/23, tres dies després la Brigada de Manteniment va encarregar el recanvi tant de la placa electrònica com de la bugia.

El 17 de febrer encara no havien rebut cap dels recanvis, aquest mateix dia la Brigada de manteniment valora una altra avaria i canvia un relé de la placa electrònica. Fins al dia 21 de febrer no torna a sortir aigua calenta.

Des del Departament de Prevenció de Riscos Laborals hem sol·licitat informació actualitzada al Departament d’Obres i Manteniment del Districte d’Horta-Guinardó i als comandaments de la UT07 sobre les actuacions previstes per resoldre la manca d’aigua calenta a les dutxes dels vestidors de la Unitat Territorial d’Horta-Guinardó de la GUB a causa d’una avaria de la caldera.

Des de GUBCCOO instem a l’administració per evitar que torni a succeir un fet com aquest, tenim un servei de manteniment que cal millorar. Exigim ampliar les revisions periòdiques dels edificis.