Tal i com ens vam comprometre en el programa que vam presentar a les darreres elecccions sindicals, us oferim a les persones afiliades a CCOO, formació de qualitat, gratuita o subvencionada, per a la Guardia Urbana.

 

CURS OPERATIU DE DETECCIÓ I VERIFICACIÓ DE DOCUMENTS FALSOS NIVELL I

Tenim els i les policies la formació necessària per a saber si són vàlids els documents que passen diàriament per les nostres mans?

La identificació de persones, en la prevenció o recerca del delicte, és habitual en el treball diari dels i les policies.

És més, podríem assegurar que la gran majoria de les intervencions que es realitzen, siguin per il·lícits penals, administratius o simplement assistències contemplen la identificació mitjançant DNI, permís de conduir o passaport nacional o estranger entre molts altres, però… tenim els i les policies la formació necessària per a saber si són vàlids els documents que passen diàriament per les nostres mans?

Amb aquest curs operatiu i actual podràs adquirir les nocions bàsiques per a poder determinar si un document és vàlid o és fals, el marc jurídic per a treballar i finalment com realitzar una correcta compareixença policial.

Inscripció: [email protected]

Curs organitzat i impartit per NETPOL

Més información: https://www.netpol.es/CURSO180

*Curs exclusiu per a membres de les Forces i Cossos de Seguretat