COMUNIQUEM POSSIBLES IRREGULARITATS

EN UNA DE LES PROVES DE L’OPOSICIÓ

DE LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

 

Comissions Obreres, com observadors titulars, i amb la responsabilitat que això suposa, de les proves d’accés a la Guàrdia Urbana de Barcelona vàrem comunicar a la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu de l’Ajuntament de Barcelona i també al Tribunal de l’oposició una presumpta irregularitat en la prova psicotècnica de raonament abstracte que es van realitzar el passat dissabte.

Gràcies a la informació de Comissions Obreres la citada Gerència va obrir d’ofici un expedient informatiu per investigar les presumptes irregularitats denunciades per aquest sindicat.

Amb la responsabilitat de defensar un servei públic de qualitat i adaptat a les necessitats de la ciutadania; i tenint com a base del sindicat els criteris d’igualtat, transparència en tots els processos, instem a l’Ajuntament de Barcelona a investigar aquestes possibles irregularitats amb la brevetat més gran possible.

Una vegada finalitzada la investigació i amb les conclusions obtingudes, Comissions Obreres farà públic el seu posicionament i informarà al Tribunal.

Considerem que cal arribar fins al fons d’aquesta qüestió on també requerim a l’empresa subministradora dels tests faci la seva investigació interna i externa per depurar les responsabilitats tan administratives, deontològiques, i si escau, jurídiques o penals.