PROU VIOLÈNCIA

PROU SILENCI POLÍTIC

PROU COMPLEXOS

 

PROU VIOLÈNCIA

Condemnem enèrgicament la desmesurada violència que està patint la ciutat de Barcelona i especialment l’exercida amb odi contra la POLICIA DE BARCELONA.

 

PROU SILENCI POLÍTIC

Exigim, que sense excepcions, les i els polítics condemnin de forma ferma i rotunda els fets violents ocorreguts els últims dies.

 

PROU COMPLEXOS

Demanem que desapareguin tots els complexos de l’Ajuntament de Barcelona cap a la Guàrdia Urbana de Barcelona i els seus agents.

Cal inversió en recursos materials, tècnics, formatius i personals a la Guàrdia Urbana de Barcelona per afrontar una nova forma emergent de violència als carrers de Barcelona.

Donem un missatge de suport a tots els serveis d’emergències, i fem menció als i les companyes de la Unitat Territorial de Ciutat Vella i de la UREP als quals valorem i remarquem perquè amb professionalitat cada dia treballen per defensar els drets de la ciutadania en unes condicions de risc molt alt.

 

Donem un missatge de tranquil·litat a la ciutadania de Barcelona, les i els agents de la Guàrdia Urbana defensarem la convivència i concòrdia treballant amb professionalitat, paciència, perseverança, i com sempre, de forma democràtica, sense odi i sense rancors.