SOL·LICITEM, PER PREVENIR CONTAGIS DE LA COVID, AUGMENTAR LA VENTILACIÓ DE LA COMISSARIA DE LA GUÀRDIA URBANA DE LES CORTS

Les i els experts afirmen que una de les mesures preventives més efectives per protegir-nos de la COVID-19 és la ventilació natural de les sales, habitacions, despatxos, oficines …

La unitat territorial de Les Corts situada a la confluència del carrer Les Corts amb el carrer Institut Frenopàtic no disposa de ventilació natural a les oficines de la façana del carrer Les Corts, només compta amb ventilació natural la sala interior.

Sol·licitem la instal·lació de finestres oscil·lobatents que permeti una correcta ventilació de les diferents sales de les dependències i la instal·lació d’unes reixetes de seguretat metàl·liques que garanteixin la seguretat de la comissària i facilitin una correcta circulació de la ventilació natural de les instal·lacions orientades al carrer Les Corts.

Video realitzat per l’alumnat de l’Escola Barcelona de Les Corts