Sra Ada Colau, no doni l’esquena a la Guàrdia Urbana!

Sra Ada Colau, menys dubtes de les actuacions de la Guàrdia Urbana davant manifestacions electoralistes.

En els últims dies s’està qüestionant “partidistament” una intervenció que desgraciadament va acabar amb la mort d’un gos que atacava a un guàrdia. Sra. Alcaldessa tal com vostè va tenir coneixement de la investigació inicial sobre aquest servei, va poder comprovar que va ser totalment correcta.

No entenem que sense que hi hagi noves proves, es torni a reobrir, deixant en dubte les actuacions tant de l’Agent, de la patrulla, de la UDAI i de la Guàrdia Urbana.

No tenim constància que hi hagi proves en contra que s’hagi actuat incorrectament per part de l’agent. No ens correspon a nosaltres opinar, però si exigir un pronunciament d’acord amb la investigació, que deixi clara l’actuació del company de forma urgent.

Des del sector Guàrdia Urbana de CCOO  la nostra solidaritat amb el company que està rebent tota mena d’amenaces en les xarxes socials.

CCOO sempre hem estat i estarem contra el maltractament animal, però defensarse d’un atac d’un animal no és un maltractament.

Des d’aquest sindicat reclamem de nou les càmeres unipersonals de dotació, no tenim por que quedin gravades totes les actuacions que realitzem, sempre han estat amb gran professionalitat.

Esperem que ben aviat es ratifiqui el ja pronunciat per l’Alcaldessa, informant la correcció de l’actuació i demanem que protegeixi els interessos de l’agent davant les amenaces rebudes, així com la publicació de les dades personals.

Des de CCOOGUB volem mostrar el nostre màxim suport i restem a la disposició dels Agents afectats.

Comunicat oficial: 181229 Tema Sota