SALA CONJUNTA DE COMANDAMENT GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA GUBCCOO

Hem sol·licitat que la prefectura faciliti més neveres en les instal·lacions policials de la Zona Franca on presten servei 4 unitats.

Una nevera és insuficient per a tot el personal que utilitza els menjadors, a més el problema s’incrementa quan s’espatlla el citat refrigerador.

Exigim que comprin urgentment totes les neveres que siguin necessàries per a garantir espai suficient per a tots els agents de totes les unitats i torns que presten servei a Zona Franca, i que així puguin dipositar el seu menjar i beguda a l’interior de les mateixes sense que falti espai.

SALA CONJUNTA DE COMANDAMENT

D’altra banda, hem sol·licitat que ens donin explicacions de per què en la Sala Conjunta de Comandament (SCC) existeix un nou accés sense vigilància.

Recordem a la prefectura que continuem en ALERTA 4.

UNITAT CENTRAL DE TRÀNSIT

Avui dilluns assistim a la presentació de la PROVA de la Motocicleta ENÈRGICA (UCT) que es farà a la Unitat Central de Trànsit, on es donaran les instruccions bàsiques d’ús i càrrega per part de personal de l’empresa propietària del vehicle.

Està previst que es provarà una moto elèctrica d’alta potència (equivalent a alta cilindrada) a la Unitat Central de Trànsit.

Les proves es realitzaran en els tres torns i els usuaris hauran de complimentar el full de valoració corresponent.