VOLEM UN CATÀLEG DE VESTUARI PER PUNTS

Cada any sol·licitem la instauració del catàleg de vestuari per punts.

Rebem tots els anys infinitat de comentaris de la plantilla reclamant un repartiment de vestuari més flexible i que s’ajusti a les necessitats reals de cada agent.

Mirant els contenidors per a reciclar el vestuari observem una gran quantitat de peces totalment noves, en les seves bosses sense usar, que seran destruïdes. I els i les agents acumulen en les seves taquilles, llars o magatzems de les unitats altres peces de vestuari com, per exemple, botes, sabates, folres de pantalons i jaquetes…

I, en canvi, es troben que disposen de poca quantitat d’altres peces més demandades per la necessitat de rentar-les cada dia, pel desgast diari: gorra, pols, funda armilla antibales…

El 6 d’octubre del 2015 ja lliurem una proposta de catàleg per punts. Han passat 7 anys i continuem amb un sistema de lliurament de vestuari que no garanteix les peces de roba que els agents necessiten, a més de suposar una despesa excessiva i un malbaratament econòmic per a l’administració.

Sol·licitem que es realitzi un estudi per a valorar la possibilitat d’instaurar un sistema de CATÀLEG DE VESTUARI PER PUNTS INFORMATITZAT, ja sigui usant un sistema mixt amb l’actual o un únicament per punts.