XAVI MOLINA NOU REPRESENTANT DE CCOO

A LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

Xavi Molina ha sigut escollit com a nou responsable de les Comissions Obreres (CCOO) a la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUBCCOO).

El dijous 28 d’abril en el Plenari de persones afiliades de GUB-CCOO, Juan Carlos González ha cessat voluntàriament com a responsable per la seva propera jubilació i Xavi Molina per unanimitat (cap vot en contra, l’abstenció del mateix Xavi i la resta de vots a favor) serà la persona que representarà a GUB-CCOO en les pròximes eleccions sindicals en la primavera del 2023.

Des d’avui mateix Xavi es fa càrrec del timó i representarà a CCOO dins de la Guàrdia Urbana i ho farà tal com va comentar ell mateix, durant el Plenari, des de la responsabilitat, el compromís, amb l’objectiu de mirar pel bé comú i deixar els egocentrismes fora de la Guàrdia Urbana.

Xavi és una persona molt accessible i per aquest motiu vol obrir un diàleg personal amb tots i totes les delegades sindicals de GUBCCOO per a conèixer totes les inquietuds dels i les agents de policia de cadascuna de les Unitats.

Xavi ha incidit en continuar amb els eixos principals que es van aprovar en la X Conferència de la secció sindical de CCOO a l’Ajuntament de Barcelona com són:

  • La lluita i defensa de la negociació col·lectiva.
  • Responsabilitat per aconseguir un servei públic de qualitat i adaptat a les necessitats de la ciutadania.
  • Igualtat de totes les persones.
  • La perspectiva de gènere com a eix transversal de la negociació.

Xavi Molina s’ha marcat com a objectius principals dins de l’àmbit de la Guàrdia Urbana de Barcelona els següents reptes:

  • Relació de Llocs de Treball (RLLT) justa.
  • Segona activitat adaptada a les noves circumstàncies.
  • Procediments que no vulnerin l’acord de condicions.
  • Eliminar l’opacitat en les agregacions.
  • Nou calendari, el 3×1.

Per acabar, Xavi ha agraït la implicació de Juan Carlos González durant aquests anys on CCOO ha sigut el sindicat majoritari a l’Ajuntament de Barcelona i compte amb el seu suport perquè és un referent per a ell.

També ha confirmat que continua comptant amb l’actual l’equip de treball i ha dedicat unes paraules memorables a Jordi Gallart (responsable de comunicació de GUBCCOO) que va ser qui li va encoratjar per a endinsar-se en el món sindical.

A GUBCCOO hem començat una ronda per totes les unitats de policia de la Guàrdia Urbana per a explicar com van anar les negociacions del nou conveni (el conveni de la vida), per aclarir tots els dubtes sobre els nous drets i confirmar que s’han consolidat drets i no s’ha perdut cap, prendre nota de les necessitats de la plantilla per reclamar-les en els nous espais de negociació que s’han obert amb la signatura del nou conveni, i presentar el nou responsable de GUBCCOO.